Helaas, dit pand is verhuurd

2241 EA Wassenaar

Omschrijving

Meerdere winkelruimtes gelegen aan het levendige en vernieuwde winkelgebied Stadhoudersplein tussen de bekende winkelbedrijven Albert Heijn, Etos en de toekomstige Aldi. Daarnaast zijn er nog een tal van lokale ondernemers gevestigd aan het Stadhoudersplein. Door de ligging in dit winkelgebied, tussen de supermarkten, hebben deze winkelruimtes een hoge attentiewaarde en is het een zeer aantrekkelijke locatie om een winkel te openen.

Adres:
Stadhoudersplein 11 - 13 - 23 - 25 - 35

Beschikbaar oppervlak: 
4 winkelruimtes met een verhuurbaar winkel vloeroppervlak van circa 80 m² per unit met een frontbreedte 6,5 meter en een diepte van 11,5 meter en bijbehorende kelder van ca. 53 m²

Gebruik: 
De ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als winkelruimte.

Parkeergelegenheid:
Rondom het winkelgebied Stadhoudersplein zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden (deels vrij en deels blauwe zone, twee uur parkeren). Er worden nog 90 extra parkeerplaatsen gecreëerd.

Opleveringsniveau:
Het object verkeerd in goede staat van onderhoud en wordt casco opgeleverd doch inclusief:
- Sanitair/toilet
- Nutsvoorzieningen tot aan de meterkast
- Meterkast

Huurvoorwaarden: 
In overleg

Huurprijs:
Winkelruimte € 230,- per m² per jaar, exclusief 21% BTW.
Kelderruimte € 50,- per m² per jaar, exclusief 21% BTW

Huurprijsaanpassing: 
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Servicekosten:
€ 150,- per maand, exclusief 21% BTW

Aanvaarding per: 
In overleg

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij