U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2261 DZ Leidschendam

Omschrijving

Per direct te huur - ruime gezinswoning in rustige wijk

Royale 5-kamer eengezinswoning met grote tuin aan de voor- en achterzijde van de woning. Op het aangrenzend woonerf is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De woning is centraal gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, nabij winkelcentrum Leidschenhage, openbaar vervoer, diverse scholen en uitvalswegen (A12/A4/A13).

Indeling
De hal biedt toegang tot de ruime lichte woonkamer met open keuken (totaal 44m2). De schuifpui geeft toegang tot de grote tuin aan de achterzijde. In de hal bevindt zich het toilet, de meterkast en de open trap naar de bovengelegen verdiepingen.

Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers, 2 aan de voorzijde (7,5m2 en 13m2) en een grote aan de achterzijde (19m2). De badkamer is voorzien van de douche, een ligbad en een wastafel met meubel. Tevens bevindt zich op de eerste etage een separaat toilet.

Op de tweede etage een 4e kamer (30m2) welke toegang geeft tot het dakterras aan de voorzijde van de woning (zuidwesten). Op de etage bevindt zich ook de ruimte voor de CV-ketel en ruimte voor opstelplaats wasmachine/droger.

Verdere kenmerken
- Separaat toilet op begane grond en 1e etage recent gerenoveerd met zwevend toilet en fonteintje
- In de 11 meter diepe achtertuin, gelegen op het noordoosten, bevindt zich een berging en een achterom
- Gehele woning is voorzien van dubbel glas

Bijzonderheden
- De woning is bestemd voor minimaal 2 en maximaal 6 personen
- Bij 2 t/m 4 personen dient u te beschikken over een belastbaar inkomen van minimaal € 48.000,-; bij gezinnen van 5 of 6 personen dient u te beschikken over een belastbaar inkomen van minimaal € 51.000,-
- Huurder heeft mogelijkheid een keuken te kiezen (uit aanbod van woningbouw vereniging)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij