U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2242 AX Wassenaar

Omschrijving

Zeer ruime jaren dertig woning op steenworp afstand van het centrum van Wassenaar. De naastgelegen poort is bijna in zijn geheel bij de woning getrokken en deze extra ruimte is terug te vinden in de gehele woning. het overige gedeelte is in gebruik als extra opslag. Optioneel is er een straat verder, achter het Anthonie Duyckplein, een garage te koop.

Indeling:
Entree, hal met grote trapkast en separaat toilet, woon-eetkamer met openslaande deuren, schouw in de achterkamer en een mooie houten visgraat vloer. De keuken, in U-opstelling, is voorzien van 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven en dubbele spoelbak.

1e etage:
overloop, ruim separaat toilet, aan de voorzijde bevinden zich 2 ruime slaapkamers, beide met inbouwkast, aan de achterzijde bevindt zich een derde slaapkamer met inbouwkast en balkon, de badkamer is breder dan gebruikelijk en is voorzien van bad, douche en grote wastafel.

2e etage:
aan de voorzijde een grote open ruimte met bergruimte achter de schotten, opstelplaats voor de CV-ketel en wasmachine. Aan de achterzijde bevinden zich 2 kamers. Via een ladder is de extra bergruimte op de vliering te bereiken.

Optioneel te koop: garage aan het Anthonie Duijckplein 30d vraagprijs: € 35.000,- k.k.

Bijzonderheden:
- Extra brede woning door bijtrekken naastgelegen poort
- Goede mogelijkheden tot uitbouw
- Achtertuin met achterom is diep genoeg waardoor u 's avonds ook nog van de zon kunt genieten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij