U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2241 XL Wassenaar

Omschrijving

Sfeervolle, goed onderhouden, tussenwoning met 6 slaapkamers, badkamer en wasruimte, zonnige circa 12 meter diepe achtertuin met garage die bereikbaar is via achterliggend pad. De woning is gelegen in de populaire Bloemenbuurt, zeer centraal gelegen t.o.v. diverse scholen en een opstapplaats voor de bus naar Leiden en Den Haag.

Entree, tochtportaal met garderobe, hal met toilet, kelderkast en toegang tot woonkamer en keuken, lichte woonkamer voorzien van mooie laminaatvloer en een open haard, keuken met aan beide zijden kasten en werkblad en zodoende een zee aan kastruimte. De keuken is voorzien van koel- vriescombinatie, 4 pits gasfornuis, combi oven/magnetron, vaatwasser en de opstelplaats voor de cv-installatie.
De achtertuin is gesitueerd op het oosten en is zowel vanuit de keuken als de woonkamer bereikbaar.

1e verdieping:
overloop met toegang tot alle vertrekken, met aan de voorzijde een ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon, moderne badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet, aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 met balkon.

2e verdieping:
overloop met toegang tot alle vertrekken, met aan de voorzijde een slaapkamer met wastafel en een wasruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger, aan de achterzijde 2 slaapkamers waarvan 1 momenteel in gebruik is als opslagruimte. Hier is eventueel ruimte voor het creëren van een tweede badkamer.

Bijzonderheden:
- Praktische indeling met veel slaapkamers
- Deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen
- Geheel dubbel glas
- Ruime garage voorzien van elektra, via achterzijde te bereiken met auto




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij