U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2594 CG Den Haag

Omschrijving

Volledig gerenoveerd 2 kamer TOP-appartement met groot balkon op het zuidwesten, berging in de kelder en parkeergelegenheid op eigen terrein. Het appartement is zeer centraal gelegen, met tram- en bushaltes naar Den Haag centrum en Leidschendam direct voor de deur en treinstation Mariahoeve op loopafstand. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de snelweg naar Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Het appartementencomplex beschikt over 2 afgesloten portieken met lift, die beide toegang verlenen tot het appartement. en de berging in de onderbouw. Voor de deur bevindt zich een afgesloten parkeerterrein voor bewoners.

Het appartement is recent geheel gerenoveerd en is sindsdien nog nooit bewoond geweest.
Indeling: entree, hal met toegang tot alle vertrekken, ruime slaapkamer (3,8m x 3,3m) aan de galerijzijde, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, kast met opstelplaats voor wasmachine en droger, woonkamer (5,4m x 3,7/3,3m) aan de straatzijde met toegang tot het balkon, moderne keuken (3,5m x 1,6m) met koel/vriescombinatie, inductie kookplaat, combi magnetron, vaatwasser en toegang tot het balkon. De gehele woning is voorzien van een mooie laminaatvloer.

De kale huurprijs bedraagt € 995,00 excl. € 50,- voorschot stookkosten en € 25,- servicekosten.
De minimale huurperiode is 12 maanden.
Oplevering kan per direct.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij