U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Graag stellen we ons aan u voor!

Medewerkers

Michel Remmerswaal

Na mijn opleiding werktuigbouwkunde en vervolg opleiding Commercieel Technicus heb ik werkervaring opgedaan in diverse commerciele functies.

Begin 2007 ben ik gaan werken in de makelaardij en kort daarna ben ik gestart met MR Vastgoedbeheer. 
De combinatie van commercie en techniek maakt mijn werk erg afwisselend.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten of ga ik er op uit met mijn gezin of met vrienden.

T:  +31 (0)70 512 16 70
M: +31 (0)6 303 97 087
E: michel@mremmerswaal.nl
 

Danielle Remmerswaal

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de intermediaire dienstverlening heb ik in 2013 de overstap gemaakt naar het vastgoed.

De eerste jaren vooral actief binnen het beheer (mede-eigenaar van MR Vastgoedbeheer) en inmiddels ook actief binnen de makelaardij. Mijn werkgebied is vooral gericht op Den Haag (o.a. Bezuidenhout en Mariahoeve).

De kans is groot dat wanneer ik niet aan het werk ben, u me kunt vinden op de golfbaan.


T:  +31 (0)70 512 16 70
M: +31 (0)6 362 933 49
E: danielle@mremmerswaal.nl

Naomi van der Zalm

Na ruim 17 jaar in het bankwezen gewerkt te hebben ben ik sinds mei 2017 werkzaam bij Remmerswaal Makelaardij.

Ik ondersteun mijn collega’s met alle administratieve werkzaamheden.

Ik ben iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 14.15 uur aanwezig.


Bent u op zoek naar een huur of koopwoning ?
Wilt u uw woning verkopen of verhuren?
Neem dan contact op.
 
T:  +31 (0)70 512 16 70
E: info@mremmerswaal.nl

Kantoor

Remmerswaal Makelaardij, een bekend kantoor in een nieuwe jas.

Gestart in 2003 onder de vlag van RE/MAX en in 2007 een samenwerking aangegaan met Makelaarscentrum. Per 1 december 2018 is er een einde gekomen aan deze samenwerking en is de naam van ons kantoor veranderd in Remmerswaal Makelaardij.

Na een korte periode aan de van Zuylen van Nijeveltstraat gevestigd te zijn, is ons kantoor in 2007 verhuisd naar het prachtige pand aan de Kerkstraat in het centrum van Wassenaar. Behalve Remmerswaal Makelaardij huisvest het kantoor MR Vastgoedbeheer en een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Remmerswaal Makelaardij kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, kennis van de lokale markt en een no-nonsense mentaliteit. Wilt u meer te weten komen over ons kantoor, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
 

Beoordelingen

Wie kan ons nu beter beoordelen dan onze klanten. Daarom vragen we ze na een verkoop of een verhuur om een beoordeling te schrijven.

Op de pagina beoordelingen kunt u lezen wat onze klanten over ons schrijven.

Beroepsvereniging

VastgoedPRO professionals zijn aangesloten bij De Geschillencommissie in Den Haag die voor meer dan 50 branches het geschillenrecht organiseert. Deze organisatie, opgezet door de overheid, biedt u de zekerheid dat uw klacht inzake betaling of verleende diensten juist, terecht en onafhankelijk wordt beoordeeld mocht u er met de professional zelf niet uitkomen. Ook moeten de leden van VastgoedPRO werken volgens de erecode.

Niet iedereen kan lid worden bij Vastgoedpro. Wanneer een professional zich als lid wil aanmelden vind er ballotage plaats. Zo dient het aspirant lid aan bepaalde opleidingseisen te voldoen en moet er aansluitend jaarlijkse verplichte educatie worden gevolgd. Dit garandeert u dat uw professional op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen in zijn vakgebied. Mocht uw professional geconfronteerd worden met voor hem minder bekende zaken, dan heeft hij een inhoudelijk sterk bureau en 700 collega professionals tot zijn beschikking om raad te plegen.

Uw professional werkt met gestandaardiseerd algemene consumenten voorwaarden die branche breed zijn vastgelegd en de goedkeuring hebben van de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

 

Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij