U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2241 JG Wassenaar

Omschrijving

Recent gerenoveerd zonnig 4-kamer (voorheen 5 kamers) top appartement op de 3e etage. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, een balkon aan de voor- en achterzijde, een ruime berging in het souterrain en een gezamenlijke tuin. Op loopafstand van het appartement bevinden zich het winkelcentrum aan het Stadhoudersplein met o.a. de Albert Heijn en een park.

Indeling:
Keurig verzorgd afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen.
Entree woning met hal voorzien van een vinylvloer, meterkast en toilet . De hal geeft toegang tot de ruime woonkamer (28m2), welke eveneens is voorzien van een vinylvloer en een open haard. De woonkamer biedt toegang tot het balkon met middag- en avondzon en uitzicht over groenstrook. De modern ingerichte inbouwkeuken, gelegen aan de achterzijde, is voorzien van een 4- pits gasfornuis, oven, afzuigkap, koel/vries combinatie, aparte magnetron en vaatwasser en ingebouwde was/droogmachine. Tevens toegang tot een balkon met ochtend- en middagzon.

Drie slaapkamers, waarvan er twee gelegen aan de achterzijde van het appartement. De grootste slaapkamer geeft tevens toegang tot de badkamer , die ook via de keuken te bereiken is. De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, wastafel met meubel en spiegelkast en opstelplaats voor de CV.

Bijzonderheden:
- Slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en verduisterende overgordijnen, in de grootste slaapkamer ook vitrage
- Hal en woonkamer voorzien van een vinylvloer
- Woonkamer en grote slaapkamer zijn voorzien van een screen
- Zwevend toilet met een fonteintje
- Ruime privé berging voor fietsen
- In zeer goede staat dus zo te betrekken.
- Balkon aan de voorzijde voorzien van een zonnescherm



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij