U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2242 KS Wassenaar

Omschrijving

2 kamer appartement in centrum van Wassenaar

Dit 2 kamer appartement is gelegen midden in het centrum van Wassenaar en beschikt over een privé parkeerplaats op het achter het appartementencomplex gelegen parkeerterrein. Vanuit het appartement loopt u zo de winkelstraat van Wassenaar is met gezellige terrassen, restaurants en een verscheidenheid aan winkels. De luifelbaan, voor de dagelijkse boodschappen ligt om de hoek.
Met de fiets bent u binnen 20 minuten op het strand en in de duinen. Diverse sportgelegenheden, zoals hockey, voetbal, golf, zwembad en sportschool liggen binnen loop- en/of fietsafstand.

Via het gesloten portiek met bellentableau komt u via de trap op de eerste etage, waar zich de entree van het appartement bevindt. De hal geeft toegang tot de diverse ruimtes in de woning.
De gezellige woonkamer met open keuken geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. U kunt hier heerlijk beschut genieten van de avondzon. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, inbouw combi oven/magnetron en koelkast.

De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft eveneens een balkon (ochtendzon). De inbouwkast biedt voldoen ruimte.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met bovenkastje, designradiator, wasmachine en het toilet.

Bijzonderheden:
- gestoffeerd (slaapkamer met overgordijnen)
- privé parkeerplaats op eigen terrein
- in centrum
- goed onderhouden, volledig voorzien van dubbelglas
- afgesloten portiek met bellentableau, intercom in de woning
- energielabel C
- ruime berging in de kelder van het complex


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij