U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2241 KE Wassenaar

Omschrijving

In dit fraaie monumentale pand, centraal in Wassenaar gelegen aan de Hofcampweg, zijn op de 1e verdieping drie ruimtes te huur. De aangeboden ruimtes zijn verschillend van grootte: er is een ruimte van 35m², een ruimte van 65m² en een ruimte van 75m².

Ruimte 35m²:
Deze ruimte van ± 35m² beschikt over daglicht, verwarming, intercom en meerdere stroomconnecties.

Diensten & Faciliteiten:
Er zijn op ons eigen terrein parkeerplekken te huur, indien beschikbaar. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.
De centrale hal op de begane grond is voorzien van een wachtruimte. Op de 1e etage is een tweede wachtruimte. De keuken en het sanitair bevinden zich op de 1e etage en zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

Bereikbaarheid / Contact:
Het pand is strategisch gelegen in het fraaie gemeentelijke monument aan de Hofcampweg in Wassenaar, tussen Autobedrijf Rooijakkers en het gezondheidscentrum in.
Het pand is bereikbaar per auto, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en tevens is er op het terrein zelf een overdekte fietsenstalling aanwezig.
Op loopafstand bevindt zich een winkelgebied, openbaar vervoer (bussen 43, 44, 90) en voldoende uitvalswegen.


Prijs:
€525 per maand, exclusief btw, exclusief servicekosten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij