U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2242 KS Wassenaar

Omschrijving

Het begin jaren 80 gebouwde complex "De Dorpswerve" beschikt over een afgesloten parkeerterrein en is gelegen aan het begin van de Achterweg ter hoogte van het pleintje met o.a. ijssalon Luciano's en diverse restaurants. Vanuit uw appartement loopt u direct het gezellige centrum van Wassenaar in met leuke winkels en horecagelegenheden. Ook voor de dagelijkse boodschappen is alles op loopafstand te bereiken. Openbaar vervoer en uitvalswegen naar Den Haag, Rotterdam en Amsterdam zijn in de nabijheid. Op de fiets bent u in korte tijd in de duinen of op het strand.

Indeling:
Gesloten portiek met bellentableau, intercom en brievenbussen. Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag. Entree, hal met meterkast en kast met opstelplaats Cv-ketel. De hal geeft toegang tot de L-vormige woon/eetkamer met aangrenzend de open keuken. Een gedeelte van de woonkamer kan worden afgesloten voor een kleine slaaphoek of werkkamer. De woonkamer geeft toegang tot het inpandige balkon aan de voorzijde.

De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt middels een schuifpui toegang tot het op de middag- en avondzon gelegen balkon. De badkamer grenst aan de slaapkamer. Thans is het toilet gesitueerd in de badkamer en is toegankelijk vanuit de hal en de slaapkamer.

Kenmerken:
- Vaste parkeerplaats op eigen terrein; Parkeerterrein is afgesloten middels een slagboom
- Gehele woning voorzien van dubbel glas
- Actieve en gezonde VvE
- Bijdrage VvE: € 125,- per maand
- Appartement dient gemoderniseerd te worden
- Zeer ruime berging in de kelder
- Niet zelfbewoningsclausule is van toepassing
- Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij