U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2241 KM Wassenaar

Omschrijving

Zeer goed onderhouden 3 kamer appartement met groot dakterras aan de achterzijde en balkon met uitzicht op de oude haven aan de voorzijde.
Het appartement bevindt zich in een kleinschalig complex met een winkelruimte op de begane grond en daarboven 4 appartementen. Het is gelegen aan de gezellige oude haven met diverse restaurantjes. Het centrum van Wassenaar en andere faciliteiten waaronder diverse supermarkten en een sportschool bevinden zich op loopafstand.

INDELING:
De toegang tot de galerij bevindt zich aan de zijkant van de winkelruimte. Aan de rechterzijde van de galerij bevinden zich de dakterrassen en aan de linkerzijde de entrees naar de appartementen.

Entree appartement, tochtportaal, gang met meterkast, garderobekast en toegang tot alle vertrekken. Ruime woon/eetkamer met prachtige eikenhouten vloer, sfeervolle gashaard en uitzicht op de oude haven, keurig verzorgde keuken met veel kastruimte, diverse apparatuur en inbouwkast met opstelplaats voor de Cv-installatie, slaapkamer aan de achterzijde met meerdere inbouwkasten en een tweede slaap/hobbykamer aan de voorzijde met balkon op het zuidwesten, badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel en opstelplaats voor de wasmachine.

Het dakterras aan de achterzijde van het appartement is voorzien van een houten blokhut voor de nodige bergruimte en op de begane grond bevindt zich een tweede berging welke is voorzien van een entresolvloer voor nog meer opslagruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- Zeer goed onderhouden appartement;
- Woonkamer, gang en kamer aan de voorzijde voorzien van eikenhouten vloer;
- Screens en zonnescherm aanwezig als zonwering;
- Ruim balkon aan de voorzijde en zeer ruim dakterras aan de achterzijde;
- Veel bergruimte in de 2 bergingen;
- Midden in de levendige oude haven;
- Centraal gelegen op loopafstand van het centrum en fietsafstand van het strand.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij