U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2311 TG Leiden

Omschrijving

Langebrug 3a

Altijd al op historische grond willen wonen? In hartje Leiden? In een pittoresk straatje met naastgelegen sfeervolle steeg? Stop met zoeken en kom snel kijken naar dit unieke appartement uit 1650 (rijksmonument), gelegen in de charmante Pieterswijk met o.a. de Latijnse School, Het Gravensteen en de schitterende Pieterskerk.

In het hartje van het historische centrum van Leiden ligt, aan de Langebrug en om de hoek van het Statige Rapenburg dit knusse appartement. Dit appartement is in 2013 volledig verbouwd volgens de richtlijnen van rijksmonumenten. Het appartement bestaat uit een woon/eetkamer met openkeuken, tussenhalletje met veel kast-, en bergruimte en toegang tot de badkamer en slaapkamer.

Vanaf de Langebrug zijn alle voorzieningen van het sfeervolle (oude) centrum van Leiden zoals winkels, restaurants, terrassen binnen 2 minuten lopend bereikbaar. Ook het centraal station, LUMC, diverse faculteiten van de universiteit Leiden en de gezellige Leidse markt aan de gracht (2 keer per week) liggen op loop-, en fietsafstand. Parkeren is mogelijk direct voor het appartement en in de omliggende straten (betaald parkeren). Eigenaren kunnen een vergunning (voor de gehele binnenstad) aanvragen bij de gemeente Leiden ca. € 40,- per kwartaal, er is geen wachtlijst voor deze vergunning.

Indeling:
Entree, lange gemeenschappelijke hal met meterkasten en bergkast. Vanuit deze hal heeft u toegang tot het appartement (begane grond). Woon/eetkamer (ca. 18 m2) voorzien van laminaatvloer, klassieke schuiframen (enkel glas) en open keuken. Naast de keuken bevindt zich een tussenhal met ruime bergkast en toegang tot de slaapkamer (ca. 8 m2) gelegen aan de achterzijde en voorzien van laminaatvloer, opstalplaats cv-installatie en kastruimte. Badkamer (ca. 3,5 m2 voorzien van douche, toilet, wastafel en opstalplaats wasmachine (en droger).

Heeft u altijd al willen wonen in een eeuwenoud appartement? Houdt u van de reuring van de Leidse binnenstad? Heeft u studerende kinderen? Reageer snel op dit appartement. Een betere investering kunt u (bijna) niet vinden!!!

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1650
- Rijksmonument (monumentnummer 25012)
- 2013 gerenoveerd volgens de eisen van een rijksmonument
- Gelegen in hartje centrum Leiden
- CV-ketel uit 2006
- Klassieke schuiframen met enkel glas
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 30,-
- Oplevering in overleg
- Ouderdom, - en asbestclausule worden opgenomen in koopakte


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij