U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2715 HB Zoetermeer

Omschrijving

SCHERP GEPRIJSD!!!
Op de 2e verdieping gelegen, ruim 3-kamerappartement met loggia, eigen berging en een privé parkeerplaats op de afgesloten binnenplaats van het complex. Appartement is gelegen in de wijk Meerzicht (15) op loopafstand van winkels, gezondheidszorg, recreatie, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Op de begane grond ligt de centrale hal met brievenbussen, bellentableau, lift en trap naar de verdiepingen, inpandige bergingen en de afgesloten eigen parkeerplaats op de binnenplaats.

Appartement te bereiken via overdekte gang waar de meterkast is geplaatst.

Indeling: ruime entree/hal (ca. 7 m²) met toilet voorzien van wandcloset en fontein. Deur naar ruime woonkamer (8 x 5,2) met open keuken, (technische) bergkast en toegang tot de fraaie loggia (5,2 x 2) met 2 grote schuiframen aan de voorkant. Nette open L-vormige keuken (2 x 2,7) voorzien van vaatwasser en 4-pits RVS gaskookplaat. Ruime berging (ca. 4 m²) voorzien van CV-ketel (AGPO HR econpact), opstalplaats wasapparatuur en een warmteterugwinunit (WHR 90). Via de hal toegang naar ruime slaapkamer (4.7 x 3) met raam naar loggia en 2e slaapkamer/studeerkamer (4.7 x 2) met raam naar loggia. Ruime badkamer (ca. 7,5 m²) geheel betegeld en voorzien van ligbad, aparte douche en vaste wastafel.

Bijzonderheden
- Eigen parkeerplaats op afgesloten binnenplaats
- Bouwjaar 2003
- Woonoppervlakte 89 m²
- Inhoud ca. 270 m³
- Geheel geïsoleerd
- CV Ketel AGPO HR econpact
- Warmteterugwinunit
- VvE bijdrage € 134,- per maand
- Oplevering in overleg


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij