U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2241 RR Wassenaar

Omschrijving

Aan een autoluw plein gelegen eengezinswoning met 4 slaapkamers, inpandige garage en rondom de woning meer dan voldoende gelegenheid voor de kinderen om te spelen en parkeergelegenheid.
De wijk van Polanenpark kenmerkt zich door de praktisch ingedeelde woningen en is gelegen nabij diverse scholen en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het centrum van Wassenaar met zijn gezellige terrassen, horeca en winkels bevinden zich op fietsafstand.
Uiteraard kunt u in de omgeving ook genieten van veel groen, de duinen en het strand. Met een bushalte binnen loopafstand en de uitvalswegen naar Amsterdam en Den Haag binnen 500 meter bent u in no time in de stad wanneer u de drukte op wilt zoeken.

Indeling:
Entree naast de garage, hal met opstelplaats voor wasmachine, droger en Cv-installatie, toegang tot de garage en een gang met de trap naar de 1e verdieping. In de gang bevindt zich de meterkast en heeft u toegang tot de eerste slaapkamer en de tuin. De tuin is ca. 9 meter diep en is gelegen op het noordwesten waar u kunt genieten van de middag en avondzon.

1e verdieping:
Overloop met toilet, L-vormige woonkamer met openhaard en aan de voorzijde een balkon (zuidoost) over de volle breedte van de woning. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken, 2 slaapkamers aan de voorzijde en 1 slaapkamer aan de achterzijde, welke voorzien is van een balkon. De badkamer is uitgerust met een bad, 2e toilet, wastafel en elektrische vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- Desgewenst kan de woning geheel gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd worden;
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbel (HR+ en HR++) glas;
- Ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde;
- Veel speelgelegenheid voor de kinderen;
- Ouderdoms- en asbestclausule worden in de koopakte opgenomen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij