U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2241 XB Wassenaar

Omschrijving

Goed onderhouden en sfeervol ingericht hoek-herenhuis met voortuin, ruime achtertuin op de middag/avondzon, woonkamer over de volle breedte van de woning met open keuken, 5 slaapkamers en 2 badkamers.
De woning is gelegen in de in 2006 gebouwde woonwijk Weteringpark IV, welke zich kenmerkt door de ruime opzet met veel groen, meerdere waterpartijen, een kinderboerderij en voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen.
Het centrum van Wassenaar, scholen, supermarkten, het strand etc. liggen allemaal op fietsafstand van de woning.

Indeling:
Voortuin, entree, hal met garderobe, meterkast, modern toilet met fonteintje en openslaande deuren naar de woonkamer. De voormalige inpandige berging is bij de hal getrokken en er is een doorkijk naar de keuken gecreëerd. E.a. zorgt voor een aangename binnenkomst met veel licht en ruimte.
De woon/eetkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een mooie eikenhouten vloer en een grote schuifpui naar de achtertuin, een inbouwkast onder de trap zorgt voor de nodige bergruimte. De speels ingedeelde keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van veel inbouwapparatuur, met o.a. een 5 pits-gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, apothekerskast en spoeleiland met bar. De vloer is afgewerkt met dezelfde eikenhoutenvloer als in de woon/eetkamer.
De achtertuin is fraai aangelegd met meerdere borders, plataanbomen, een pergola en houten berging. De tuin is bereikbaar via het naast de woning gelegen gangpad en aan de achterzijde grenst het aan een klein watertje.

1e verdieping:
Overloop met grote inbouwkast, 1 ruime slaapkamer over de volle breedte van de woning aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde, zowel de overloop als de 3 slaapkamers zijn net als de begane grond voorzien van een eikenhouten vloer.
De badkamer op deze verdieping is volledig betegeld en beschikt over een bad, dubbele wastafel met meubel en een 2e toilet.

2e verdieping:
Overloop met opstelplaats voor wasmachine, droger en Cv-installatie, 1 ruime slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde en 1 slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde.
Aan de achterzijde bevindt zich tevens een 2e volledig betegelde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2006 met Energielabel A
- Hoekwoning met brede (fraai aangelegde) achtertuin
- Gehele woning voorzien van mooie eikenhouten vloeren
- 5 slaapkamers en 2 badkamers
- Ruime 2e verdieping met 2 dakkapellen
- Aangenaam wonen met veel (gratis) parkeergelegenheid



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij