U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2241 MJ Wassenaar

Omschrijving

Instapklare eengezinswoning met royale woonkamer, half-open keuken, moderne badkamer, 4 slaapkamers, aparte kastenkamer en achtertuin op het westen.
De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Weteringpark 1. Deze woonwijk wordt gekenmerkt door het vele groen, meerdere waterpartijen en ruim voldoende parkeergelegenheid.
Uitvalswegen naar de grote steden en een opstapplaats voor de bus bevinden zich in de directe omgeving.

Indeling:
Voortuin met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, entree woning, hal met garderobe en meterkast, ruime woon/eetkamer over de volle breedte van woning met toegang tot de 13 meter diepe achtertuin met stenen berging. Aangrenzend aan de achtertuin bevindt zich veel gemeentegroen en water, waardoor je heerlijk vrij uitzicht hebt.
De moderne half-open keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder o.a. een inductiekookplaat en een Quooker. Een hal met toilet en trapkast geeft toegang tot de bovengelegen verdiepingen.

1e verdieping
Overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een grote inloopkast, aan de voorzijde bevindt zich een 2e grote slaapkamer en de moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en opstelplaats voor wasmachine en droger.

2e verdieping
Overloop met opstelplaats voor de Cv-installatie, bergruimte achter de knieschotten en toegang tot de vliering met veel extra bergruimte. 2 Slaapkamers, beide met dakkapel en bergruimte achter de knieschotten.
Beide dakkapellen zijn voorzien van screens.

Bijzonderheden
- Zeer nette woning die zo te betrekken is;
- Gehele woning voorzien van nette laminaatvloeren;
- Netwerkaansluiting in alle kamers;
- Rustige wijk met alleen bestemmingsverkeer;
- Veel speelgelegenheid voor kinderen;
- Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
- Geheel voorzien van dubbel glas, geïsoleerd dak en kruipruimte;


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij