U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2242 LV Wassenaar

Omschrijving

Sfeervolle dertiger jaren tussenwoning met uitgebouwde woonkamer en keuken, vier slaapkamers, voortuin en achtertuin met schuur, terras en veranda.
Eyecatcher van de uitbouw is een ondergrondse Helicave wijnkelder van ca. 2 meter diep welke is afgesloten met een beloopbare glasplaat.
De woning bevindt zich nabij het centrum van Wassenaar, op loopafstand van diverse supermarkten, overige winkels, horeca gelegenheden en een bushalte naar Den Haag en Leiden.

Indeling:
Voortuin, entree woning, hal met meterkast, gang met trapkast en modern toilet, vanuit de gang is er toegang tot de keuken en via openslaande deuren naar de woonkamer. De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van een mooie massieve eikenhouten vloer en openhaard. De ruim opgezette keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder o.a. een 5-pits gasfornuis en een Quooker. Grenzend aan de woonkamer en de keuken bevindt zich een riante aanbouw met wijnkelder en extra keukenblok met klimaat koelkast en openslaande deuren naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop, aan de voorzijde een ruime slaapkamer en een kleinere slaap- of studeerkamer aan de zijkant, aan de achterzijde een ruime ouderslaapkamer met openslaande deuren naar het balkon, aan de achterzijde bevindt zich tevens de badkamer welke is voorzien van een vrijstaand whirlpool bad, een grote inloopdouche met stortdouche, dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming.

2e verdieping:
Overloop met bergruimte onder het schuine dak, ruime slaapkamer met veel kastruimte, dakkapel aan de achterzijde en veel lichtinval door maar liefst drie dakvensters aan de voorzijde, aan de achterzijde bevindt zich een bergruimte met opstelplaats voor de Cv-installatie en de wasmachine en de droger.

Bijzonderheden:
- Sfeervol familiehuis op een ideale locatie nabij het centrum van Wassenaar;
- Geen alledaagse woning met meerdere leuke aspecten;
- Lage energiekosten door 9 zonnepanelen;
- Fijne achtertuin met schuur, veranda en achterom;
- Ouderdoms-en asbestclausule zijn van toepassing.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij