U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2492 HK 's-Gravenhage

Omschrijving

UITERST FRAAI GELEGEN 2-ONDER 1 KAP WONING IN LEIDSCHENVEEN MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE, VOORTUIN EN EEN ZONNIGE ACHTERTUIN VAN MEER DAN CA. 200 M².

De woning is heerlijk rustig gelegen aan een doodlopend woonerf met slechts bestemmingsverkeer.
Op een paar minuten afstand bevindt zich winkelcentrum ’t Hoge Veen en ook het openbaar, zoals bus, tram en RandstadRail waarmee u in een mum van tijd in het centrum van Den Haag, Voorburg of Zoetermeer staat. Binnen een paar minuten bereikt u het Prins Clausplein met de A4/A12 en A13 naar Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en de binnenstad van Den Haag.
Ook voor de broodnodige ontspanning hoeft u niet ver te zoeken. Het Wester- en Buytenpark liggen op steenworp afstand.

Indeling:
Tuin aan de voorzijde, met aangebouwde stenen garage en toegang tot de zij- en achtertuin.
Entree; hal met trapkast (meterkast, 7 groepen), opgang naar de 1e verdieping en modern hangtoilet met fonteintje (beide Villeroy & Boch).

De royale en lichte woonkamer/eetkamer (ca. 45 m²) met uitbouw en openslaande deuren naar de achtertuin, is voorzien van lichtgrijze vloertegels met vloerverwarming. Tevens is er een trapkast aanwezig met de benodigde bergruimte. De moderne open keuken aan de voorzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals koel/vries combinatie, vaatwasser, keramische kookplaat, 1½ spoelbak en verhoogd granieten aanrecht.

De openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot de prachtige achtertuin (ca. 200 m²) gelegen op het zuidoosten en zeer goed onderhouden.

1e verdieping:
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de 3 aanwezige slaapkamers, badkamer, bergkast met CV-ketel en trap naar de 2e verdieping. Aan de achterzijde 2 slaapkamers (5,3 x 3,0m en 3,7 x 2,6m) en aan de voorkant een 3e slaapkamer (4,6 x 2,6m). Alle slaapkamers en overloop zijn voorzien van vloerbedekking.
De badkamer heeft een heerlijk hoekbad, mooie inloopdouche, wastafel met bijbehorend meubel, 2e hangend toilet en is voorzien van een designradiator alsmede van vloerverwarming. Wastafel, toilet en vloertegels zijn van Villeroy en Boch.

2e verdieping:
De ruime zolderkamer (8,5 x 5,7m) heeft aan de achterzijde een grote dakkapel en aan beide zijden over de volledige breedte extra bergruimte achter de knieschotten. Tevens is hier de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Nog even op een rij en extra bijzonderheden:
• Ruime aangebouwde stenen garage;
• Parkeergelegenheid op eigen oprit; ruimte voor zeker 2 auto’s;
• Gelegen aan doodlopend woonerf, dus slechts bestemmingsverkeer
• Grote dakkapel op 2e verdieping;
• Perceel 405m² eigen grond; woonoppervlak ca. 162 m²;
• Geheel dubbel glas;
• Elektra 7 groepen + 2 ALS;
• Combi-ketel, bouwjaar 2009;
• Gelegen in kindvriendelijke wijk en centraal gelegen;
• Oplevering in overleg.

Al met al een zeer aantrekkelijke woning die een bezichtiging meer dan waard is! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor, 070-5121670


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij