U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2242 GK Wassenaar

Omschrijving

Wonen in een groen omgeving en in het centrum van Wassenaar. Uitkijkend op het Burchtplein. De woning is ideaal gelegen met De Langstraat met gezellige terrassen en horecagelegenheden en diverse winkels op loopafstand en nabij de uitvalswegen naar Den Haag en Amsterdam. In de omgeving bevinden zich meerdere scholen en de Amerikaanse school, diverse sportgelegenheden zoals het zwembad , sportvelden en sportschool. Met de fiets bent u in een mum van tijd in de duinen, Meijendel en het strand.

Indeling
Entree via de voortuin. Via het ruime voorportaal komt u in de gang die geeft toegang tot het toilet, de bergruimte onder de trap en de opgang naar de eerste verdieping.

Ruime woon/eetkamer met een grote raampartij aan de voorzijde en een openhaard halverwege de kamer. De keuken heeft een aanbouw en geeft toegang tot een ruime kelder met aansluiting voor elektra en water. De aanbouw van de keuken geeft tevens toegang tot de woon/eetkamer. Zowel via de keuken als via de woonkamer heeft u toegang tot de tuin aan de achterzijde van de woning. De tuin is gelegen op het zuidoosten.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 kamers, badkamer en separaat toilet. Zowel aan de voorzijde als achterzijde een grote slaapkamer en een kleinere kamer. De badkamer is zowel vanuit de overloop als vanuit de grote achterslaapkamer te bereiken.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime kamers, beide voorzien van een dakkapel, een badkamer met bad, wastafel en toilet. Boven de voorkamer bevindt zich een vliering met veel bergruimte.

Bijzonderheden:
- Energielabel D en 6 zonnepanelen
- Gedeeltelijk dubbelglas en vloerisolatie
- Elektra: 6 groepen en 1 aardlekschakelaar
- Cv ketel Itho-Daalderop, Combifort 32/80+
- Woonoppervlak van 194 m2
- Tuin aan voor- en achterzijde
- Openbaar vervoer op 500 meter
- Beschermd dorpsgezicht
- Woning moet worden aangepast aan de huidige woonwensen
- Ouderdomsclausule en asbestclausule worden in de koopakte opgenomen


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij