U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2241 MK Wassenaar

Omschrijving

Leuke tussenwoning in de kindvriendelijke woonwijk Weteringpark met vrij uitzicht over groen en water aan voor- en achterzijde. De woning is voorzien van een royale woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers en ruime badkamer.

Weteringpark 1 kenmerkt zich door de ruime opzet met veel parkeergelegenheid, waterpartijen, groen en speelgelegenheid voor de kinderen. Het is rustig gelegen met alleen bestemmingsverkeer.

Indeling
Voortuin met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, entree, hal met meterkast en toilet, ruime woonkamer over de volle breedte van de woning met toegang tot de zonnige achtertuin op het westen, open keuken met hoekopstelling. De achtertuin met achteruitgang is voorzien van een stenen berging.

1e verdieping
Overloop, 2 slaapkamers aan de achter beide met Velux dakraam, aan de voorzijde 1 slaapkamer en de ruime badkamer met bad, 2e toilet, wastafel en handdoekradiator.

2e verdieping
Overloop met opstelplaats voor wasmachine, droger en Cv-installatie, ruime slaapkamer met dakkapellen aan voor- en achterzijde en inbouwkast over de gehele lengte van de ruimte

Bijzonderheden
- Rustige wijk met alleen bestemmingsverkeer
- Veel speelgelegenheid voor kinderen
- Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Geheel voorzien van dubbel glas en geïsoleerd dak
- Gehele woning voorzien van nette laminaatvloeren;
- Op loopafstand/fietsafstand van winkels en openbaar vervoer


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij