U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Het team

Wat kan Remmerswaal Makelaardij voor u betekenen? 

Koop en Verkoop

Iedereen wil een goede prijs krijgen voor het huis. Maar ook andere aspecten zoals verkoopsnelheid, zo min mogelijk overlast of andere wensen kunnen belangrijk van u zijn. We starten dan ook altijd met een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen bespreken. Aan de hand van een waardebepaling maken we een realistische inschatting van de waarde van uw woning en vervolgens bepalen we in overleg met u, uw persoonlijke verkoopstrategie.

Een mooie uitstraling is vandaag de dag essentieel. Daarom is een presentatie met professionele foto’s, plattegronden en een sprekende tekst tegenwoordig een vereiste. Daarnaast zijn er legio andere mogelijkheden om een woning onder de aandacht te brengen. We informeren u graag over deze mogelijkheden.

Zodra de woning verkocht is, worden alle afspraken in een koopakte vastgelegd. Om misverstanden en onaangename verrassingen te voorkomen nemen we alle tijd deze koopakte met u door te nemen. De (juridische) eigendomsoverdracht vindt uiteindelijk plaats bij de notaris. Een aantal dagen voor de overdracht ontvangt u van de notaris een concept van de leveringsakte. Wij controleren de akte en leggen onduidelijkheden aan u uit. Mocht u na afloop van de verkoop nog vragen hebben, zijn we u uiteraard nog steeds graag van dienst.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Stap gerust eens bij ons binnen, of vraag direct een vrijblijvende waardebepaling aan.

 

Huur en Verhuur

Een woning of bedrijfsruimte huren en verhuren? Ook dan bent u bij Remmerswaal Makelaardij aan het juiste adres. We hebben zowel op het gebied van woningen als bedrijfsonroerend goed veel ervaring.

De dienstverlening start met het bepalen van de wensen t.a.v. bijvoorbeeld kortstondig of langdurig verhuur, casco of volledig ingericht etc. Nadat een huurder is gevonden dragen we zorg voor een goede check op wettelijk verplichte zaken en uiteraard financiële draagkracht. Nadat tot overeenstemming is gekomen over de huurprijs, type huurovereenkomst en datum ingaan contract verzorgen wij de incheck met daarbij het op te leveren proces verbaal (vastlegging van gemaakte afspraken en status bij oplevering). Mocht u besluiten dat u de lasten van het verhuren van uw pand niet zelf wilt dragen, kan MR Vastgoedbeheer u daarin ook bijstaan.

Waardebepaling

Een waardebepaling is een inschatting van de te verwachten verkoopopbrengst.
We houden hierbij rekening met alle kenmerken, de huidige marktomstandigheden en alle overige zaken die de opbrengst kunnen beïnvloeden.
Op basis van de waardebepaling geven we een advies over de vraagprijs.

Een waardebepaling is minder uitgebreid dan een taxatierapport en wordt niet getoetst door het NWWI. U kunt een waardebepaling dan ook niet gebruiken voor het aanvragen van een hypotheek.

Wilt u weten wat de mogelijke verkoopopbrengst van uw woning of bedrijfspand is, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Hypotheek / Verzekeringen

Een hypotheek afsluiten is maatwerk. Niet alleen de hoogte van de rente, maar ook de bijbehorende voorwaarden zoals o.a. de rentevaste priode en de mogelijkheid tot vervroegd aflossen zijn van belang. Daarnaast is niet iedere peroonlijke situatie gelijk. Heeft u een eigen bedrijf, gaat u scheiden, koopt u een tweede woning voor eigen gebruik of voor de verhuur. Al deze zaken zijn van invloed op de keuze voor een hypotheek.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur helpt u bij het maken van de juiste keuze.
Tevens kan de adviseur de benodigde verzekeringen voor u afsluiten.

In het kantoor van Remmerswaal Makelaardij is een onafhankelijke adviseur aanwezig. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Beheer

Naast de makelaardij zijn wij ook actief in het beheer van vastgoed. Dit doen wij vanuit MR Vastgoedbeheer. Wat kunnen we hierin voor u betekenen?

Wij beheren woningen voor zowel particulieren als investeerders, commercieel vastgoed (winkels en kantoorpanden) en verenigingen van eigenaren. Het verhuren van uw woning is natuurlijk in de huidige tijd een mogelijke goede oude dag voorziening. Maar er komt ook veel bij kijken. Betalen uw huurders wel op tijd de huur? Wat doet u als er reparaties nodig zijn? MR Vastgoedbeheer kan al deze werkzaamheden voor u uit handen nemen. Zo kunt u zelf vooral genieten van de lusten van het hebben van onroerend goed en de lasten uit handen te geven. Dit geld ook voor uw commercieel vastgoed. Daarnaast is MR vastgoedbeheer een belangrijke spelen op de lokale markt als het gaat om het beheren van uw Vereniging van Eigenaren.

Meer weten, kijk op de website www.mrvastgoedbeheer.nl of neem contact met ons op, 070-512 16 77.

Terug naar boven
Sluit menu Remmerswaal Makelaardij